GO kasňa Hašler 2009, part II. – resumé

p1000703.jpgTak Hašler je konečne doma! Ozdravná kúra busíka trvala samozrejme dlhšie, ako sa plánovalo. Avšak výsledok stojí za to. Hašler je teraz nablýskaný krásavec, ktorý sa na diaľku tvári, akoby mal o 35 rokov menej 😉 Pred týždňom som ho vyzdvihol u karosára a dopravil do garáže na Záhorí, tento víkend sa mi podarilo zmontovať interiér a dofrčať s busíkom do Blavy. Vnútro je zložené do používateľného stavu tak, ako bolo pred vyvárkou. Po vyváraní sa, ako býva časté, vyskytli menšie problémy s elektrikou, takže mi nejdú blinkre a jedno zadné svetlo. Verím, že tieto drobnosti dnes večer odstránim s pomocou Vikiho, ku ktorému chcem dofičať do garáže a zároveň okuknúť, ako pokračuje pri stavbe svojej NorkyT1. Postup prác na Hašlerke som priebežne monitoroval, po dokončení mi Miloš dal CDčko s fotkami, ktoré robil on počas prác. Takže najprv fotečky krásavca v parížskej modrej:

a potom chronologické resumé prác od začiatku do konca:

Toš musím konštatovať, že dva asi najväčšie “vopruzy busaře”  – prepis a vyvárku mám za sebou. Naivne som si myslel ešte koncom leta 2008, že do vianoc to zmáknem, realita bola o pol roka neskôr. Tak s tým priatelia busáci do budúcna počítajte a termíny si vždy prenásobte tzv. “veteránskym koeficientom” 🙂 Vďaka tomuto koeficientu som sa rozhodol, že kým budem robiť ďalšie úpravy busíka, ktoré mám v pláne, dám si nejaký ten pátek pohov.. a budem len DRAJVIŤ, FIČAŤ, KEMPIŤ, OFFROUDIŤ, ŽHAVIŤ, SKÚMAŤ, OBJAVOVAŤ, NAVŠTEVOVAŤ proste UŽÍVAŤ si busiu kultúru a všetky tie krásne veci s ňou spojené..

See ya inna bus, Panďo.

5 Comments

  1. MAJKY

    Videl som naživo, neviem čo viac povedať. Dávam plných desať bodov aspoň 🙂 Čo sa týka tej elektriny mal som dnes také vnuknutie že to bude iba vypadnutá, alebo zle zapojená kostra. Užívajte !

  2. PANDERO

    žiaľ nie je to v kostre.. včera sme s vikim na tom maturovali 4 hodky.. blinkre nejdú, opravili sme svetlo zadné, prasáckym spôsobom – nahradný kábel z druhého (šak poznáš :))
    a dnes som zajednal v elektroservise na jaskáči na štvrtok termín, týpek mi to kukne.. blinkrové relé je ok, merali sme a skúšali, vyzerá to na prepálený káblik v blinkrovom rozvode.. uvidíme.. úfam že profík to fixne..

  3. DIWI

    Jaj pekny fauvik, urcite s tym je kopec roboty ale snad ta sranda bude stat za to.

  4. Katka

    Vyzera super.

    uz dlhsie sa pohravam s myslienkou kupenia nejakeho vanu. Tak som konecne zacala hladat info a nasla som tuto stranku ktora ma strasne potesila.

    Kedze nie som technicky zdatna ako vy, chcem sa spytat, neviete mi poradit za kolko evricok by som mohla kupit uz prerobeny busik (podla mojho zelania)? a ze ci je to vobec mozne?

  5. Pandero

    cau katka, skus pozret na
    http://www.vwbus.cz/?rubrika=Bus%20prodej&typ=rubrika_clanku
    a urob si predstavu. skus potom pozret na nemecke weby, napr. http://www.mobile.de tam je siroka ponuka..
    Pando

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑