Ďurova vizita v BA, leto 2009

durivisitba_2009_08Nečakaná, ale o to lepšia bola návšteva Ďura v Blave. Ohlásil sa, že má konečne po štátniciach a pár dní voľna v Blave, že by došiel kuknúť na Horáreň a pomôcť pri nejakých prácach. Bola z toho fajnová 3-dňovka, počas ktorej sme nielen porobili kopec užitočnej roboty, ale stihli sme prehnať Hašlera po cestách aj necestách. Jeden deň si Ďuro vyskúšal zadrajviť Hašlera na Železnej, bol úplne suverénny, akonáhle som mu vysvetlil radenie, nezaváhal.

Ďalší deň sme sa večer vybrali opiecť nejaké prasačiny za Borinku. Prihodila sa nám taká menšia haluška. Išli sme totiž bez grilu, uhlia a repelentu. Na mieste, kde zvykneme opekať, za potokom, nás privítali hejná krvilačných komárov. Avšak, napodiv, čakala nás aj pripravená halda dreva a na nej fľaštička s REPELENTOM!! Čo k tomu povedať milí moji, jednoducho “to bolo zařízeno” 🙂 asi som v minulom živote poslúchal alebo čo..

Klasicky s Ďurom je o čom rozprávať, takže bolo super. Nielen že mi pomohol pri natieraní lavičiek a odvozu odpadu po kachliaroch, ale sršal množstvom dobrých nápadov a postrehov. Dokonca si zaumienil, že jednu noc strávi v Busíku na Horárni, čo sme aj realizovali 🙂 No a jeden večer sme stihli spoločne kuknúť aj Sylbar, kde Majky púšťal parádne DVD Vrbovských víťazov. Skrátka nádherné 3 dni, vďaka!

Panďo

1 Comment

  1. Duro

    ja ti dakujem kamarat..
    na horaren a do busika kedykolvek.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑