MFF 2011 a My

img_4747 Oslavy slnovratu na Myjave sú tradične spojené s Myjavskými folklórnymi slávnosťami a busdriver.sk opätovne nechýbal ;]
Už niekoľko rokov sa stretávame na tomto zaujímavom podujatí. Tento rok bolo stretnutie okorenené stretnutím s kamarátmi z akcie Hrušov. Piatkové stretnutie s Pierkom a Pajkom na mordore pokračovalo zaparkovaním  busov v tradičnej formácii a skončilo pri tanečnom parkete a koštovke páleného ;] Sobotné ráno sme po jarmoku pri návrate stretli kamarátov z Brezna s ktorými sme strávili krásny weekend na Hrušovskej Hontianskej paráde Toto stretnutie veštilo silný večer a veruže správne ;] Začalo to spevom pri stánku a skončilo neuveriteĺne krásnym beatboxom miešaným hrdelnými škrekmi a rytmikou. Nedelné pomalé ráno vystriedal výjazd na busoch po Kopaniciach ukončený čajíkom u kamarátky Andrejky na slamáčiku. Potom už len srnčia papanica na Mordore a nádherný weekend bol u konca. Srdečná vďaka Vám všetkým ludkovia za nezabudnuteľnú akciu.

2 Comments

  1. kori

    Nádherné fotky a pohoda 🙂 kamaráti

  2. Pierko

    Mordor je krasne az mysticke miesto kazdemu odporucam navstivyt Arovo kralovstvo. Dobra kava, dobre papanicko (bez morkadely), dobry pocit, dobry znamy, krasne okolie – perfektny hostitel (akurat malo ukecany na moj vkus 🙂 ). Drzim palce a tesim na buducu navstevu. MFF ako vzdy trosku dazda a vela pokoja. Buduci rok by som chcel zobrat rodicov a to asi hovori za vsetko.
    Krasnucky trip Sarkanom po kopaniciach v sprievode busikov (uz opat startujeme).
    Dakujem za krasno ktore sa udialo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑