Paulinka

Lunochod_Paulinka_v_Opave Tak prislo aj na dalsieho. Po polroku pokukovania po ponukach na nete si ma nasla! Paulinka z Karvinej. T2 z 1967 po kompletnej karosarskej uprave. Chcem sa teda pozdravit ako pravoplatny clen tohto webu a privitat novu clenku.

Stvrtok 3. 8. 2008 16:00

Startujeme do Karvinej z Petrzalky od Amanity. Kludna cesta az priamo do centra banikov sveta :] Tu sme sa stretli z Davidom ktory nam ukazal krasavicu uz cakajucu na mna!!! Po uvodnych zoznamovackach a okukovackach sme sa dohodli na zajtrajsom prepise a nechali sa zaviest na BMX ihrisko ktore David spravuje. Tu sme stravili kludnu noc… az na Majkyho ktory najprv musel zachranit jezkov priblblo sa vrhajucich do bazenu v ktorom bola prekazkova draha.

Piatok 4. 8. 2008

Ranne prebudenie v Karvinej mi oznamilo bankove suchoty. Peniazky na Paulinku stale na ceste a David uz v podstate tiez. Po rannom stretnuti a objasneni problemov sme sa vrhli na vyskladnovanie kovoveho srotu zvaneho nahradny dily :] Pocas nakladky pipla SMS s peniazkami co nam vlialo este viac sil a do par minut bola Paulinka nalozena vsetkym co malo zmiznut od Davida. Este maly vylet na policiu na prepis a k PC na zaplatenie a skutocnost sa stala… je to tu… je moja… starosti a radosti spojene z busikom uz ostavaju na mna… David sa za nami smutne pozeral ako opustame jeho mesto a bereme si pekne vyspravovanu krasku prec.

Prva cesta vedie do Opavy ku CharlieN. Po vystiskani a dohodnuti dalsieho planu sa ideme napapat a nakupit na vecer. Neskor sa pomaly vydavame na chatu pri Opave. Tu nas caka neskutocne dobre pivko a skutocne dobra osadka scitajuca par znamich. Peta oslavujuceho 30 a par mojmu srdcu blizkych pepanov z Opavy (:-* 4Q a 4N). Vecer v lone prirody s pivkom trval do rana, kedy sme pomalinky pospali v busoch.

Sobota 5. 8. 2008

Ranne prebudenie par rohlikov par pus na rozlucku a uz sme zase na ceste… tentokrat domov na Slovensko na Konzulat v Ziline. Tu nas uz ocakava Pedro z manzelkou a ich zeleny bus ktoremu sa generalkuje predna naprava. Po par dobre mierenych radach nejakej kave sa lucime a ideme hladat byvak na dnesny vecer. Typ znie Strecno – Bana. Typ je sice super ale rozmoceny teren a blato nedovoli najst take miesto ktore by bolo OK… nehovoriac o odpadnutom vyfuku, ktory zasycal v blate :] Po porade hladame nove miesto. Starohrad je vhodna destinacia .. par zlych odbociek ale nakoniec sme nasli krasne miesto v strede hor pri potocku. Tu sme prezili vylet plny objavov :] niekedy k ranu unaveneny zaspavame.

Nedela 5. 8. 2008

Doobedne zdravenie turistov nam dava najavo ze tu ozaj nie sme samy :] Po kavicke sa dohadujeme kade a kam. Cesta vedie dna Myjavu cez Piestany. V piestanoch okukneme bordel po Hodokvase a na benzinke stretavame zeleneho z partickou. Po okuknuti noveho prirastku si podavame ruky a nase cesty sa delia … Zeleny ide do BA a my pokracujeme dalej. Pando zavelil zrychleny presun a my 80-90 fukoceme za nim. Neaka technicka prestavka na doliatie oleja a do par minut sme na Myjave. Tu sa stretavame z Holubom a davame papa Pandovy ktory uteka za svojimi povinnostami. Po napapani a nalozeni mojej pani manzelky vyrazame do BA. Este za svetla zastavujeme pri Amanite a Majky naklada novy ulovok :staru lavicu: :] A ja si vediem Paulinku na jej nove parkovacie misto pri dome.

Sme doma !!!

1 Comment

  1. Majky

    Vitaj kolega. Véééla véééla km želám!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑