beefree2008_08.jpgHoci som pôvodne mal v úmysle tento víkend stráviť liečením svojích zapálených priedušiek, nakoniec bolo všetko inak. Síce som ešte z piatka na sobotu poctivo sekal dobrotu, ležiac pri rozčítanej knihe užívajúc Stopangin spray, celý deň nefajčiac a popíjajúc nesýtený vlažný nápoj, ale v sobotu zavolal Ancík – “My teda poobede predsa len vyrážame kuknúť Bee Free”.

Chíľku som zváhal, poľutujúc svoje zhumplované pľúca, ale výzva to bola veľká… Znamenalo to ale vyriešiť problém zamykania busa, keďže som na záver minulotýždňového zrazu na Myjave po neočakávanom páde do hlbín Kunovskej priehrady utopil foťák a stratil môj jediný, starostlivo opatrovaný busí kľúč 🙁 Nakoniec som to poriešil vysacím zámkom a retiazkou. Kým mi vyrobia nové kľúče 🙂 Potom už nasledoval bezstarostný víkendový výjazd.

Objavil som nové teritórium pre venčenie busíkov – oblasť Kykula pri Trenčíne je vlastne akési pokračovanie myjavských kopaníc. Busíkom sa dá vyštverať až na chrbát Bielych Karpát, kde sa dá pekne zakempiť na viacerých čistinkách s krásnymi výhľadmi do vážskeho údolia. Stojí to za podrobný prieskum… Po vyzdvihnutí kopilota som už fujazdil do Hornej Stredy, kde nás čakali Ancíkovci. Užili sme si parádnu dance akciu! Cítil som sa medzi odviazanými tínejdžrami úplne super, hocí tí sa na mňa pozerali ako na zblúdeného ufónca 🙂 V nedeľu sme išli cez Čachtice a osud chcel, aby sme objavili novú cestu cez kopanice, smer Turá a Myjava. Je to ozaj nádherný, zasľúbený kraj. V Myjave sme dali ešte pokec z Jurom, kotrý za nami zbehol pred Billu a pochválil sa novou, parádnou hudbou vo svojom buse! Dostal som od neho CD s raga výberkovakmi, kotré nám príjemne osviežili cestu domov! Jednoducho nádhera.. Ďakujem všetkým!!

Video: Ancík v Čachticiach

Pandero