Teplitz motorwerkstadt

Bol som povolany na sluzenie v Teplicich kde som daval dokopy svoj motorcek 356 do ponorky. Kedze je to blizsie ako Stuttgart-Zuffenhausen alebo Hannover tak som to zobral, nalozil modraska natankoval plnu a tiahol na zapad skoro do Nemecka, teda som dorazil do Teplic za Okrasom. Uz cez tyzden makam na motore striedavo na prevodovke a modraskovy. Po tazkom tyzdni som svoju sochu prebudil zo spanku a krasne mi zavrcala. Na to sme sa vybrali do Pistan u Litomeric kde sa konal zraz “plavani v Pistanech”. Medzi casom som sa previezol na KDF 82 kadourovi a teraz ma cakalo zvezenie vo KDF 166 -schimmwagenovi. Bola to pecka lebo som sa zviezol aj na rusakovy GAZ 67MOZ co ma dalsi kamarat…taka lod na kolesach. Poplaval som si dosytosti, obrovsky zazitok. Pisem z Teplic kedze tu este stale makam.

Pozdravujem rodnu hrudku.

2 Comments

  1. PANDERO

    Ty voleeeeee.. Nádhera! To je môj sen, zviezť sa na švimenvágne. Vidím že ste si to riadne užili 🙂 Super fotky a akčný report z cudziny! Btw, bolo vody po členky? 😉

  2. Ancik

    Tomu sa hovorí zaplávať si . Držíme palce s motorom a prevodovkou. Veríme, že aj uvidíme nejakú fotodokumentáciu s rekonštrukcie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑