Zrealizovaný sen

01.jpg Mojím snom je zobúdzať sa v peknej prírode, na samote, ďaleko od ludí. Ako to skĺbiť s mentalitou rodenej Blaváčky, čo je zvyknutá všade sa voziť autom a ktorá neznáša peskovanie ? Zároveň som lenivá rozkladať a skladať stany, a desí ma noc v stane, ked začne víchrica a prietrž mračien, čo je dnes na dennom poriadku.
Janko vyriešil túto dilemu: kúpil busík. Tak sa mi splnil sen.
Zobudila som sa v nádhernej prírode pri Rychňave, okolo nás lesy, lúky a pod nami jazero. Kávička v úplnom tichu, žiadni ľudia, jediný tvor náš Bobes, ktorý štastne lietal okolo. Ráno, ktorému sa nijaké iné nevyrovná.

9 Comments

  1. jules

    Kornelia, gratulujem… sny su na to aby sa realizovali…. 😉 musi to byt parada….

  2. ARAG0RN

    Kory zdar :]
    Tak tak … sny su a to aby sa clowek pokusal ix splnit :]
    Gratulujem k paradnemu zisteniu a este k paradejsej skusenosti. Skoda ze ta je neprenosna. Werim tomu ze rownako paradne sa citil aj Bobes. Takze nabuduce sa uz dufam pripojite k nam niekde na Kopaniciach alebo niekde inde w pekne zastrcenom kute nasho maleho ale krasneho Slowenska. Powiem aj za ostatnyx ze uz sa na Was tesime .. na oby trox :] Zdar a ……
    Cus Bus :]

  3. Jezzko

    Sny su nato aby sme v tomto zivote aj nieco robili ale nesedeli kukali a cakali co sa stane 🙂 jaj a este ked vam sniky vyjdu tak potom ide karta 🙂 tebe uz dost dlho nesla korinka tak dufam ze ten kto rozdaval nema opat v rukach nasrane a budes sa mat uz dobre 🙂 cawale romale 🙂

  4. kori

    jeeeej, moc Vam dakujem :-)))))
    PS: Aragorn, tak som sa tesila, ze sa stretneme vsetci v Kremnici.
    Ale: podcenili sme studene noci v Slovenskom raji a nase neodolne tela ledva zvladli cestu domov 🙂
    Dufam, ze aspon vy ste si gegy uzili paradne !

  5. Kajko

    Milá Korinka – bojovníčka za mier a triezvy život!
    Veeelmi pekné fotky! Dúfam, že na budúce bude ten váš busík už pomaľovaný – celý kvetinkový! Páááá!!!

  6. ajka

    korinka ked pride pohladenie viem to ocenit. tvoj luc posteklil, zohrial, ty si stale slniecko, ktore rozdava ziaru. plati to rovnako ako archimedov zakon , ci pytagorova veta. vies do slnka sa priamo tazko pozera, ale vsetci ho miluju. moznosti, ktore vam dava busik, vas urcite dobijaju uzasnou energiou, tesim sa s vami, aspon na dialku, srdcom blizko. cavesko, budem vas vyzerat, na vsetkych tripoch, puskyyy..

  7. Pandero

    Btw, to drevo na fotke c.6 sisi doniesol so sebou v buse? 🙂 Vyzera tak..

  8. kori

    vitaaaj, Pando. Jasne, drevo a kamene sme doniesli v buse.
    Nakupili sme spolu so spekacikmi v Kauflande :)))))))))))

  9. hapo

    Ahoj Kori, pekné fotky,zdravo vám závidím aj my sme boli predminulý víkend v Terchovej a spravili sme si takú cca 4 hod. 30 min. túru do Jánošíkových dier a cez Malý Rosutec naspäť a môžem povedať minimálne tak krásne ako Slovenský raj. Rád si takú túru zopakujem ale asi niekde inde. Slovensko je naozaj veľmi pekné ináč krásne tu všetci píšete, som na vás pyšný, ahojte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑