Moravska nova Ves

img_1421.jpg Predlzeny weekend slovakov zacal v Kutoch.

Sado maso weekend vlastne zacal vo stvrtok ;] Z majkym sme na zahradke poskakovali okolo Paulinky niekolko hodin aby sme fesandu poumyvali a nalestili. Na vykonanu pracu sa bolo radost pozerat.
V piatok uz o pol 2 naplanovana stretavka z Pandakom sa nam odkladala pretoze sme nakladali Johnyho a nakup. Nase oneskorenie nebolo take krute a na parkovisku pri pumpe uz podupkavali netrpezlivy RagaMan a Pandero … ich zmena planu a to neist vobec na vynobranie nam len urcila stretavku z Viktorom a Pierkom … ty doficali neskor a mohlo sa vyrazit do Moravskej novej Vsi.
Tam nas uz cakal Okrasa z jeho nalestenym T1 a paradnym vinkom z moravskeho sklipku. Sobota zacala uz skoro z rana a to majstrovanim rebrika a ranajok :] Po obede nas zaviezli do dediny kde sme pozreli na Moravske vynobranie a popili trocha burciaku a cerveneho. Prisiel sa na nas pozriet aj krasny busik z BA. Uzimeny den skoncil pri ohrievaci v sklipku a v druznej zabave do rana.
Nedelne prebudenie do veterneho studeneho dna nas poslalo na zahradku do Lintav kde sadomaso zazil Viktor pri zmene metalistu na rastamana :] Dalsie rano bola rozlucka a domaca ocista :]

Originali fotiek su na www.mordor.sk/gallery

7 Comments

  1. kori

    Skoda, ze clovek nemoze byt na 2-och miestach naraz…chybate mi, chalani 🙂

  2. j&jezewec

    Tos zabava bola fajna, viki fici rasTafariMaconen1., takych svet pyta vac :). Hadam coskoro uvidime.
    Zraz busikov v Podmitrove bol uzasny, enem busiky a beautiful lidi.. iba vy ste chybali. ale coskoro urcite nahradime.
    to Ara: more respect, please, plea.. ..bro
    peace and love… and bus 🙂

  3. MAJKY

    Kori, ak mozem povedat za seba tak urcite som tam bol. Ved ako je to? we are one… 😉 Mozno si spomenies na nejake znamenie. Ale nabuduce pri osobnom stretnuti ta veru vystiskam a vybozkavam 🙂

  4. Ancik

    Majky, ten dress čo si mal na sebe je naozaj štýlový. Nevyznám sa síce, či je originál juhomoravský, ale na vynobranie ako stvorený. Kde si to splašil?

  5. Majky

    Hehe no padol mi do oka v Portugalsku. Tak mi to pripomenulo odkial som prisiel, tak som si ho zobral na paskal 🙂

  6. Ancik

    Niekedy musí ísť človek na druhý koniec sveta aby zistil z kade prišiel. Ale aj na to sa na druhý koniec sveta chodí. Tiež keď som bol na druhom konci som si na všeličo pospomínal. Strašne ma to znovu láka ísť niekde na druhý koniec. Mám pocit, že som na všeličo pozabúdal a mal by som sa rozpamätať.

  7. Majky

    Anciasa tvojho, nenahanaj ma 🙂 Na koniec sveta sa este len chystam, neboj 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑