PODMITROV 2008 : busy, deti, zvierata a ruska zima.

005.jpgZraz busov v Cechach mi zo vsetkeho najviac pripominal „pinďák“ /rozumej „pioniersky tábor“ / . Deti tam bolo ako smeti…a pomedzi ne sa prepletali kone, psi, ponik a nas busik dokonca navstivila ovca s kozou :)))))))

Najvacsiu radost mali rodicia, ked nacvakali na noc deti z viacerych rodin do busov a sami si v klude posadali okolo ohna. Deti stastne ako blchy vyskali do noci a ja som si stastna odzivala tu atmosferu…co som sama zazivala v pindakoch a o com som si myslela, ze v kapitalizme vyhynulo.

Programy pre deti, sutaze, divadlo, vyrezavane tekvice, sportovanie…to vsetko umocnovalo moj dobry dojem z akcie. Vsetka cest usporiadatelom !!! Mali kopec roboty zorganizovat 70 aut s posadkami, zabezpecit ciste wecka, sprchy s teplou vodou a este sme dostali kazdy pecenu makrelu na veceru. Velmi sa mi pacilo…tolko busikov a pohodakov pokope. Jedine minus bola zima, fakt skurvena zima, co nas prepadla. Ti, co nemame kurenie , sme si v noci uzili svoje. Ale asi to muselo byt, aby vsetko bolo v rovnovahe.:-)

Kori.

 

 

5 Comments

  1. tonďo

    Srandovné fotky, najmä zvery 🙂

  2. ajka

    kornelka, ste tam ako deti prirody. retro obrazocky su mile, ale zazit atmosku so srdieckom otvorenym ku zelenej buciacej prirode a voni lesa mi nahana zimulky. taketo dni a noci su dolezite, lebo nam davaju pokoj a ukazuju, ze v mlynceku rokov sa vraciame k detskym radovankam a objavujeme ich krasu. zimu dokumentuje posledna snimocka nufaka pod perinou? priroda nas vylieci na dusi ty chorobu rychlo posli daleko za krkahaje a tesim sa na dalsie vase zazitky plne usmevov, ajka

  3. Majky

    Davam dole svoj janosikovsky klobuk pred takymito reportami. Velika prevelika radost. Kori mas SUPER tricko !

  4. Karol

    Výborne!!! A na budúci rok môžete dofrčať na Muráň! :))))

  5. konzul

    klidek, zima patri k tomu….. aj ta skurvena…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑