pict1788.jpgvymena sedadiel, vyrezanie priecky za sedadlami, vymena okien

Podarilo sa mi pohnut s BUSom o krok vpred a zrealizovali sme s Konzulom velku predpripravu na buducu podobu BUSa. Vyrezali sme priecku za sedadlami vodica a spolujazdca, vymenili busiu dvojlavicu a sedadlo drivera za sedadla z Fabie. Taktiez sa mi podarilo zmenezovat od Halfsuna dve posuvne otvaracie okna z BUSej sanitky. Vsetkym zucastnenym tymto velmi pekne dakujem.

Uzili sme si cez weekend kopec srandy a pohody vecer v zahradke, na BUSej farme u Konzula…

Stvrtok vecer idem na autobusovu stanicu, kde mi ma linka Praha-Blava-Bystrica doniest dve sanitkove okna. Vsetko klaplo OK a na druhy den rano po problemoch s vybitou baterkou, ale nabitou baeriou pivnou vyrazam do Ziliny za Konzulom.

pict1749.jpgStarec sa s tym moc nepare, obknukne zhodnoti, prkonzultuje a ureze. Vsetko to prebehlo lahko, vyrez Konzul vystuzil zeleznou prieckou a vznikol tak aj pekny ram okolo vyrezu. Po zasadnych upravach sedadiel z Fabie, prevarenie koljniciek na uzsi rozmer, odstranenie plastov a balastu, znizenie konstrukcie vysky sedadla, pricom sa Konzulovi podarilo zachovat vo funkcnosti vsetky nastavovatele sedadla. Spolujazdcove sadadlo je volne otocne o 360 stupnov, Konzulovym patentom.

pict1761.jpgV buducnosti planujem este dokoncit priechot zo zadu na predne sedadla, predsa len to nie je moc pohodlne, budem sa snazit aby priechod bol na urovne podlavy a po bokoch zadeklovany, koli zakopavaniu. Budem musiet aj inak situovat kurenie ktore je dost nevhodne ulozene a zabera velmi vela priestoru zbytocne.

pict1768.jpgNajvacsmi sa konzul asi zapotil pri nasadzovani sanitkovych okien na obidve strany dveri. Po velkom fucani a natahovani sa s umastenym a prepotenym drotom 🙂 Vysledok stal vecer za to, posedenicko vnutri v buse pri otvorenych okienkach bolo jedinecne. Spokojnost velka…

pict1771.jpgOsetrili sme jednu hlboku ranu BUSu, vybrusene, vytmelene pripravene na chystanu novu dekoraciu BUSa.

pict1779.jpgPo narocnych troch dnoch BUSmajstrovania nasledovala, chladena odmena, pohodlie, vela priestoru a vetranie do obyvacky BUsu. Som z toho nadseny, je treba este vela roboty v interiery aby som bol uplne spokojny. Koli novym moznostiam sa chystam komplet prerobit interier BUSu a ocalunit sedadla z Fabie do farieb BUSu.

no images were found