Konzul maká na Hašlerke

PENTAX ImageOzdravná kúra Hašlera na konzuláte sa prehupla do druhej polovice. Konzul ostáva verný svojej povesti a nezaháľa. Hašlerka dostala točňu na spolujazdcove sedadlo, moje vodičovské bolo posunuté o 5 cm dopredu – výsledok dlhodobého ergonomického testu počas drajvu v Chorvátsku.

Pod podlahou je dočasne uchytená bomba na plyn, ktorá však pôjde onedlho dole. Konzul ešte vymení zadné brzdové valčeky a busík začne konečne brzdiť!! 🙂 Túto jeseň nás čakajú dve ťažké skúšky. Prehlasovanie a registrácia Hašlera na Slovensku a vyvárenie a striekanie kasne. Už teraz sa pokorne modlím aby to vyšlo a krásavec bol pripravený na ďalšie dobrodružstvá s rozrastajúcou sa rodinou busíkarov 🙂 Držte nám place.

Panďo

5 Comments

  1. Jozef

    Nech ti to zadarí hlavne prehlásenie s originalitou… potom poreferuj..
    mam pre mňa zbytočný zadný bočný L a P blatníkový plech na T2a ak by si ho menil…

  2. Majky

    Drzim palce! Ja sa chystam byt pripraveny na vianoce.

  3. KONZUL

    nóóóóó a okrem tocne a posunuteho sedadla si dostal nosic na bycikle, na bombe budes mat pekny novy kastlik, BUSik dostal predny spodny kryt, ktory si dlhodobo ignoroval, vystriekali sme mu niektore dutinky, baterka dostala namiesto pofidernych remienkov poriadne uchytenie a nove svorky a troska sme zutulnili interier….. a ja neviem co este (funkcne osvetlenie SPZ, pritiahnuta spojka, nastaveny karburator). K uplnej dokonalosti mu chybaju uz len Slovenske EC 🙂 Ale aj na tom sa pomaly pracuje 😉

  4. Pandero

    jo starec, vdaka za pripomenutie, fotku bike nosica musim stiahnut z mobilu z tvojej MMS a doplnit 🙂 posli mi pliz aj foto s tym deklom spodnym, ak mas..

  5. PANDERO

    To: Jozef. To si ty Jozi, Jozef TT? Posli pliz fotky tyx plexov na pandero@chello.sk, okuknem.. dik..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑