Polsko 2008

PENTAX ImageJe už takmer po sezóne ale dovolím si pridať ešte jeden dovolenkový topic. Po dvoch neúspešných pokusoch sa nám toho roku podarilo dostať k Baltskému moru na sever Polska.

Cesta a cesty boli bezproblémové, aj napriek Panďákovym povzbudzujúcim rečiam o tankodromoch a na mrte rozbitých cestách niesu komunikácie v Polsku o nič horšie ako u nás!!! Ďalšie pripomienky boli k studenému moru a na tých už čosi pravdy bolo 😉 Inu vždy sme chceli spoznávať netradičné veci a to bol aj pravý dôvod výberu tejto destinácie. Trasa bola (a aj obrázky sú v poradí) Leba (prímorské mestečko na hranici Slowinského nár. parku) – Hel (prístavné mesto na samom konci Helského poloostrova) – tzv. trojmesto Gdynia, Sopot, GdanskWiselska kosa (poloostrov, ktorý hraničí s malým Ruskom) – Malbork (s najväčším rytierskym stredoeurópskym hradom) a cez mazurky do Krakowa a domov.

4 Comments

  1. kori

    wau, byt tak teraz pri mori, aj pri tom studenom….

  2. MAJKY

    Super fotecky, priblizili ste mi fajnovo ako to vyzera v Polsku. Vobec som si to nevedel predstavit. No a tie diviaky… 🙂 Paradicka, nadhera.

  3. Ancik

    Koľko kilometrov bol tento trip?

  4. konzul

    nieco malo cez dvetisic

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑