myjava16.jpgTento reportík robím 2.1.2008 večer. Vrátili sme sa s Ľubkou zo Záhoria, kde sme v tichu a kľude strávili posledných pár dní roku 2007. Veľmi dobre mi po dlhšej dobe padli raňajšie prechádzky so psom po dedine a poliach, túlanie sa lesom, pohodička pri domácich koláčoch. A čítanie “neskutočného” Junga 🙂 Predvianočné dni boli bohaté na silné udalosti a zážitky. Ticho, kľud a čistota vidieckej atmosféry akoby mi pomohli hlbšie pochopiť nedávne deje. Cestou nazad do Blavy ma zachmúrilo pomyslenie na zajtrajšie pracovné povinnosti, ale po prečítaní mailov bola moja pohodová nálada zachránená 🙂 Majky šupol na web svoj report zo zimného výjazdu na busíkoch! Naláda bola späť :)) Pozrel som ako chalani bojovali na Čičmanoch (poľutoval ešte raz Konzula) a pustil som sa kuknúť moje fotky a videá a niečo vybrať:

Videjko č.1:

21.12.2007 – večerný príchod na Myjavu a noc v buse

Plán bol, že Majky sa stretne s Konzulom niekde na severe, dajú noc na horách a druhý deň dofičia na Myjavu, kde sa k nim pripojím ja. Konzul mal doviezť aj nášho, dovtedy len virtuálneho kamaráta Ďura. Nakoniec, po Konzulových trabloch, na Myjavu dorazili len Majky s Ďurom. Ja som došiel s dvojhodinovým meškaním, pretože som sa zdržal u mamy. Mal som s ňou zlomový rozhovor, ktorý nás oboch posunul o kus ďalej. Také veci sa neudejú hocikedy a som šťastný (a vďačný..), že sme to stihli ešte na tomto svete 🙂 Takže za chalanmi som došiel dosť vyčerpaný a unaháňaný (nahodenie baterky, benz. pumpa a nová PB bomba v Probugase na Myjave).. Silné veci však mali pokračovať.. Spoznal som Ďura. Zhodli sme sa s Majkym, že toho človeka poznáme, aj keď sme ho videli iba prvý krát a predtým si s ním vymenili len pár mailov.. Po záverečnej v čajovni sme kecali v buse takmer do rána.. Bolo o čom 🙂
čajovňa: http://www.youtube.com/watch?v=AEvMFYz0XzU

22.12.2007 – ránečko na Myjave

Ráno pohodka pokračovala syrovou seansou v mojom buse, kde sme spokojne spali traja – Truma frčala na polovičný fúkač, spali sme v tenkých spacákoch. Majkyho bufík odpočíval, aby jeho paníček ráno naštartoval 🙂 Po 2 hodinových raňajkách sme vyrazili na drajvík – Misia Ďurov odvoz na stanicu!

23.12.2007 Myjava – Podbranč

Po odvoze Ďura sme strávili večer v krčmičke s milými myjavskými ľudkami a potom zaliezli spať – každý do svojho busa. Ráno sme sa naraňajkovali a potom sme ani jeden nenaštartovali 🙂 Mne s rozhaseným sytičom párkrát pretočil ale nechytil, Majkymu ani nehlesol. Zachránil nás Ara, ktorému ďakujem! Roztiahol nás každého svojim vozom a mohli sme vyraziť na cestu domov. Keďže sme obaja išli smer Senica, dali sme ešte Podbranč, kam sme síce dorazili každý v inom čase :), ale obaja sme zdolanie zdokumentovali fotkami.

VĎAKA všetkým, Pandero