Expedícia za polárny kruh


Skupina mladých ľudí, ktorí majú radi netradičné cestovanie. Každý má svoje záľuby, ktoré sa rôznia, jedno nás ale spája – je to túžba po poznaní, zážitkoch a skvelej zábave v prírode v expedičných podmienkach…

Na Slovensku sme iba dvaja majitelia VW T3 Syncro, ktorí ich aj naplno využívajú na to, na čo boli vymyslené. Je viac než pravdepodobné, že Syncrá budú na istých miestach v Rusku vôbec prvýkrát.

Pre viac info sledujte www.facebook.com/vwexpedition
Vyrážame už za necelý mesiac! (ak zvyšok príprav prebehne podla plánu 😀

English
A group of young people who like travelling in a little unusual way. Each of us has a different hobby, work and way of life, but there’s one thing that puts us together – desire for knowledge, adventure and fun in a natural environment of expedition. In Slovakia, we are the only two owners of VW T3 Syncro who use the cars for their original purpose – off-road. It’s very likely that Syncros as cars will visit several places in Russia for the first time ever.
Check out www.facebook.com/vwexpedition

3 Comments

  1. Jožo

    Ahoj chlapci.

    Na Slovensku sme iba dvaja majitelia VW T3 Syncro, ktorí ich aj naplno využívajú na to, na čo boli vymyslené.Nie je topravda
    Som z Košíc a tu ich máme štyri a používame ich rovnako .
    Članok o expedícii je super.

    Pekný deň prajem .

    Jožo

  2. kelso

    Nevedeli sme, vychadzali sme z informacii ktore sme mali, mame kamosa co v BB ma nejake syncra, ale nejazdili, dalsie je v TT , zopar ich na Slovensku je, dokonca nejake aj pribudli. Nebolo to teda myslene v zlom. O vas sme nevedeli, ani sme netusili, ze tu niekto ma syncro a chodi s nim na expedicie… hodte nejake fotky na fb busdriver, cim viac nas bude tym lepsie!

  3. tadhg

    Hi! Looking to hire a van either tomorrow or Sunday. Let me know 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑