pict1761.jpgPo dlhodobom jazdeni mi nedalo aby som nevyhodil z BUSu Fabiove sedadla, ktore povazujem za svoj kruty omyl. Kazdopadne ale treba najskor skusit a potm sudit, takze  prva akcia u Konzula nebola vobec zbytocna, ale pomohla zdokonalit casom dalsie vylepsenia a upravy na BUSe. Problemom sedadiel bola ich velka vyska a tym padom zly vyhlad z BUSu a aj celkom ine sedenie, navyse materialy modernych sedadiel su v BUSe ako past na oko. Mal som v zalohe este jedny (Konzul ich s odporom nazyva Rakoviny) ktore som usudil ze do BUSa predsa len padnu lepsie ako tie z Fabie. Dalsim cielom bolo premiestnit bufik a prerezat priechod az k podlahe.

pict2107.jpgBufik sme museli koli priechodu do zadnej casti otocit o 90 stupnov a rovno sme “zaintegrovali” vyvod tepleho vzduchu panovi vodicovi medzi nozky. Hned nad neho sme umiestnili ovladanie bufika, sadne rovno do ruky ked tam nasmatram rukou 🙂

pict2103.jpgNie je to nic extra, ale podarilo sa mi zachovat original posed BUSAKA s dobrym vyhladom a Konzul mi dokonca na priane zavaril operadlo podla mojho cestovneho standardu, ked som zaklineny medzi operadlom, opierkou, laktami a volantom 😉 Predpokladam ze sa na tom sedadle okrem mna nik pohodlne nezveze, ale o to viac ma to tesi :))) Kazdopadne tie rakoviny treba precalunit niekedy ale tak fan sa v nim lebedi ze sa mi ani nechce. Ozaj vsetko to tam nazvarane natvrdo… KAMIKAZE!

no images were found