podmitrov2004_015.jpgAko som už písal, odchádzame do Strážku v obavách, či auto vydrží ale dopredu nás hnala túžba po objavovaní niečoho nového a hlavne konečne niečoho „Busieho“. Tam sme išli trochu neprezieravo cez Zlín a ešte k tomu som si namiesto celej mapy prefotil len jednu stránku (myslel som si, že ostatné nebudem potrebovať!!!), čo sa mi obratom vrátilo pri ceste späť pri menšej zachádzke, kedy sme šli z Brna ešte na Frýdek-Mýstek, kde som si dohodol malú opravu, resp. skontrolovanie a vyčistenie karburátora u Mireka. Ale späť k zrazu. Prišli sme už keď sa začalo stmievať ale ešte za vidna. Na mieste bolo už zo pár verných, zvítali sme sa a potiahli sme pri ohni až do noci.

V sobotu nás čakal program podľa predom poslaných informácií – pred obedom odjazd do Křižanova, okružná jazda a návrat do tábora. Potom sa už len jedlo, pilo a hodovalo…

V nedeľu po raňajkách sme sa pomaly pozbierali, pobalili a ako som už písal vyrazili sme pre „Tech-help“ do Frýdku… Kde sme sa aj napriek protestom mojej manželky chvíľku zdržali a domov sme dorazili za šera.

Ale čo je dôležité, Bus šlapal ako hodinky, dobrá nálada nás neopustila a to nám dodalo do budúcna odvahu na ďalšie a možno aj vzdialenejšie výlety…

I. jubilejní sraz VOLKSWAGEN BUS KLUBU BRNO sa skončil, zúčastnilo sa ho mojím odhadom okolo 20 pekných busov a v každom prípade si treba prísť tú pohodu vychutnať aj na budúci rok, oplatí sa to !!!