Ancík zajednáva busa

ancikbuy_07.jpgTento report píšem večer, hneď po návrate z Prahy. Dnes sa diali veci. Neuveriteľný deň za nami, všetko zapadalo geniálne do seba, obom nám bolo s Ancíkom po návrate jasné, že toto nemôžu byť náhody. Celá pozemská kauzalita môže ísť do péčka, tu zapracovali iné sily 😉 V rámci služobky som naplánoval akciu Šeďour na stredu. Doobeda som za hodinku vybavil služobné povinnosti v Prahe a potom sa mohlo prikročiť k akcii – návšteve Dobřejovíc pred Prahou, kde má dieľňu Štěpán. Chlapec je fachman, okolie “medziskladu” aj dielne prezrádzalo živý busí ruch. Predstavil nám krásny kúsok, T2b s bezchybným lakom, na ktorom sme sa hneď popreháňali po dedine. Riadenie presné, bez vôle, radenie kvaltov v poho, motorček po dlhšom státí slušne a ticho bežal. Jančo bol v siedmom nebi a ja tiež 🙂 Hneď mi zapózoval za volantom a fičali sme nazad. Štěpán nás poslal na obed do Hospody u Stadiónu, kde sme sa fantasticky najedli vepřoknedla 😉 Po super žranici sme vybavili papierovačky a zálohu a mali sme padla.

no images were found

 

Návšteva u Liborka

Vždy keď som v Prahe nezabudnem kuknúť Libora. Tak tomu bolo aj dnes, ale miesto stretnutia bolo nečakané – nová Liborova chata v Manovicích! Že to celé zapadlo do vyššieho plánu sme sa už pomaly ani nedivili. Manovice sú totiž kúsok od miesta, kde sa nachádzal bus. Prešli sme pár dediniek, čudujúc sa, aký pekný vidiek je pár kilákov za Prahou a boli sme u Libora. Fajn sme pokecali, oddýchli si. Plánovali sme spoločnú akciu, keď pôjdeme za pár týždňov pre Ancíkovho busa. Možno sa pripojíme k Liborovi v Južných Čechách, kde by mal v tom čase dovolenkovať. Podvečer sme pokojní vyrazili na cestu do Blavy. Večer ešte ku mne došla celá partia a decentne sme oslávili nového člena 🙂 Sezóna sa rozbieha!

Pandero

1 Comment

  1. ARAG0RN

    Uz sa tesime na novy seducky prirastok. Taka nalestena seda ritka tu este nebola. Vela stastnyx kilometrow stastnemu majitelowy prajem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2024 Busdriver

Theme by Anders NorenUp ↑