podmitrov2007jar31.jpgAbsolvovali sme jarný busikársky zraz na Podmitrove. Bola to až nečakane príjemná a pohodová akcia 🙂 Po krkolomných naháňačkách s prípravou Modráska bola táto akcia príjemnou odmenou.

11.5.2007 – Príchod

Busa som vyzdvihol na Zahorí, naložil som dokúpené molitany (z ktorých neskôr vzniknú matrace, ak Boh dá :), potraviny a chlast a fujazdili sme s Majkym cez Lanžhot smer Brno. Majky odmietol kupovať diaľničnú nálepku a naroutoval v GPS Podmitrov. Nočná jazda Vysočinou bola fantastický zážitok s prvkami mystiky 😉 Majky overil svoje nové halogény a ja som začal zvažovať ich kúpu tiež.

12.5.2007 – Křižanov a “spanilá jízda” po okolí

Tento rok sme sa konečne zmohli na účasť na prehliadke. Bolo to funny, lebo my s Lubkou sme vyrazili neskoro a bez riadnej mapy. Ale keďže všetko malo ten víkend vyjsť, tak aj my sme nielen trafili, ale aj stihli prehliaku načas 🙂

12.5. – 13.5.2007 – kultúra á-la Bus

Podvečer sa konali rôzne akcie pre dospelých aj deti, ktoré majú Brňáci už tradične veľmi dobre zorganizované a večer sa opekalo, papalo, popíjalo, všetko v príjemnej a pohodovej atmosfére. Pri prípravách som podcenil otázku tepla. Keďže hlásili na deň teploty 27 stupňov, nečakal som v noci takú klendru 🙂 Ale Pedro nás zachránil a požičal mi svoj elektrický vyhrievač (díky Starec).

14.5.2007 – vyspávenie opice, balenie a odchod

V nedeľu prebehol busácky rituál – varenie praženice, kávičky a preberanie spätnej trasy. Pobalenie trvalo štandartné 2 hodiny, pričom sa podaktorí otužilci kúpali v potoku 🙂 Cestou nazad sme sa zastavili na Macoche, ale už neboli sily na prehliadku (Punkevní jeskyne příště), iba na dobrý obed v reštike a cestu krásnou krajinou domov.

Jirkovi, Qětošovi, Flašinovi a ostatným skvelým organizátorom – RESPECT! Ďakujeme za super víkend..

Pandero