01.jpgChlapci z Plaveckého Štvrtka usporiadali 27. – 28. mája 2006 akciu na Kameňáku. Vedel som o nej, odkedy som pokecal v Malackách s Braňom, majiteľom (nielen) prekrásnej T1-ky. Nečakal som však, že v Braňovi objavíme správneho parťáka so sympatickou partiou nadšencov okolo seba. Už druhý veľmi príjemný víkend je za mnou :-)) thanx!

Sobotná prehliadka

To prvé je originálny “hasičák” ktorý Braňo spravil z Kačice.. Krásny nápad, decká mali šou 😉 Aj motorky boli, no a neskôr dobehol chalanisko z Malaciek s pekným Karmannom.. Mne sa v “hasičovi” veľmi páčilo, neskôr som si na ňom aj zajazdil na lúke pri opekačke. Bola to paráda.. :o))

Tento klenot (Kacova T1 s menom Cyril) nemusím ani komentovať, niektoré vychytávky nám s Majkym vyrazili dych, a to sme už videli kvantá fotiek, filmov a dokumentácie z oblasti Busov.. No a ten origo príves zo Švédska, to je žrádlo samo osebe..

Večerný parking – mulatčák lúka

Večer sme sa presunuli na piknikovú lúku, kde sme boli hostení špekáčkami, slaninkou, vínečkom a fajn spoločnosťou.. Pilo a debatilo sa do neskorej noci, spoločensky unavení si išli pospať do svojich mobilných obývačiek 😉
To AMK: super organizácia, vybavené počasie ;), dobrá nálada! Díky!

Pandero