p7070020_a.jpgKratka spomienka na leto 2005 ked sme s Panderom absolhovali prvy odvazny trip po Slovensku. Bohuzial neprialo nam a vybrali sme sa do sveta s BUSom nie zrovna v dobrom stave. Problemy robil hlavne tecuci olej niekde od gufera a vyskytli sa aj problemy so startovanim a to najma v odlahlych koncinach 🙂 Po otoceni klucom ostavalo nadalej vrazedne ticho… Preto bol plan prespavat na kopcoch a miestach s dostatocne velkym rozbehom ktore by stacili aj malemu motorovemu lietadlu. No za odmenu nas cesty ku kopcom zaviedli na krasne miesta hlavne na Pieninach kde to naozaj malo uroven. Po zvyknuti si na caste dolievanie a nakupovanie oleja to uz vsetko islo hladko a az na par komplikacii to dopadlo velmi dobre a radi na to spominame. Asi to uz ostane navzdy v pamati. Sem som schopny dat iba par fotiek ktore aspon vystihnu krasne pocasie a krasne Slovensko.

p7070021_a.jpgZe sa dostaneme na taketo miesta kde niekolko dni neprejde ani zivacika by nas ani nanapadlo. Tento kopec sme si vybrali pre jednu noc ako nas noclah a to rano ake sa nam na druhy den naskytlo stalo veru za to !!! Vysoko v kopcoch skoro nad oblakmi :))) Takto si predstavujem zivot s BUSom.

p7080047_a.jpgPodarilo sa nam v Starej Lubovni dopravit BUS do servisu aspon koli startovaniu. “Opravili” nam starter aspon na par dni (porucha sa po navrate z tripu opat vyskytovala) a my sme mohli dalej pokracovat uz bez jedneho problemu navyse. Olej tiekol dost za cely trip sme minuli 18l oleja.

p7080001_c.jpgMotor sa s minimom oleja dost casto prehrieval a bolo citit ze melie uz len tak tak a trebalo mu davat sem tam aj prestavky na oddych. Jedna taka sa nam podarila aj pri domasi kde sme prisli az na koniec cesty ktora nikam inam neviedla uz iba jednej milej pani do chalupy. Ked nas tam zbadala a videla ze pani aj bus maju dost prichylila nas na kavicku, kolaciky a posedenie…

p7090048_c.jpgCele sme to zavrsili trochu nevypocitanym zastavenim popri krajnici kde ma kontrolka oleja po uz dost dlhej dobe donutila odstavit BUS a doliat olej. Olej som vsak nedolial a boli sme radi ze to skoncilo aspon takto. Zbytok cesty uz prebehlo iba za monotonneho dolievania oleja v dazi, teple vseli kde…

no images were found